top of page

De Blikfabriek...

Stuyfplek BorGerHub

borgerhub stuyft (1).png

Dit is een plek waar jij actief op zoek kan gaan naar voldoening door samen met anderen te experimenteren.

Het is een fysieke plek waar iedereen welkom is. In een stuyfplek inspireren burgers en organisaties elkaar. Je werkt er samen aan persoonlijke en/of maatschappelijke vernieuwing. Dat doen we vanuit de mensen zelf (bottom-up) door talent, kennis en middelen te delen met elkaar. Je krijgt hier de kans om te experimenteren in een veilige omgeving. Wat hier ontstaat heeft ook echt een impact op de samenleving. Dat is wat De Stuyverij tot een plek vol-doening maakt!

Net zoals jij zijn er veel mensen zich bewust van zaken die beter kunnen in de eigen omgeving.

Dan kan je wachten tot een lokaal bestuur daar iets mee doet of je kan zelf de handen uit de mouwen steken en impact maken. Welke impact? Dat bepaal je zelf. We nodigen jou alvast uit om vanuit je eigen talenten en interesses vorm te geven aan projecten, activiteiten of oplossingen. We zetten je graag op weg, maar jij blijft steeds eigenaar van jouw concept(en). 

Via het aanbod van De Stuyverij kan jij jouw idee aftoetsen, feedback krijgen van andere burgers, stappen zetten in je leerproces en dat alles zichtbaar maken. Vervolgens kan je ook bijkomende steun, middelen, accommodatie en inspiratie vinden in ons ruime netwerk.

meer info

Programma

Ontmoet de bestuyvers van Stuyfplek BorGerhub en laat je inspireren om te werken aan je eigen dromen via de stuyfplek!

Bereid je voor op een dag vol inspiratie, creativiteit en verbinding! Dit evenement biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder boeiende workshops, meeslepende lezingen, hartverwarmende animatie en boeiende filmvoorstellingen. Ontdek nieuwe inzichten, maak kennis met gelijkgestemde mensen en laat je verleiden door de kracht van verbinding. Binnenkort meer informatie over het exacte programma, dus houd ons in de gaten! Dit wil je niet missen.

Binnenkort meer nieuws!

Wil jij als eerste alle updates ontvangen over het Festival van Verbinding? 

Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

Impact festival + grass hearts (2).png
bottom of page