top of page

De Blikfabriek...

27 september - Robur op Den Eik | Wandeling voor de aarde
Lijsterpad 44, 2275 Lille (Gierle)

We wandelen 3 dagen (ongeveer 10 km per dag) en maken verbinding met onszelf, de natuur en mooie locaties/initiatieven die we op deze driedaagse pelgrimstocht op onze weg vinden.

  • Vertrek 27/9 om 11u00 (aankomen vanaf 9u00 mogelijk) Robur op Den Eik Eindbestemming Wilhalla (Zoersel) potluck (19u00)

  • Vertrek 28/9 om 11u00 Eindbestemming de Droomgaard (Broechem) potluck (19u00)

  • Vertrek 29/9 om 11u00 Eindbestemming De zachte omwenteling (Grobbendonk) potluck (19u00)


Er is de mogelijkheid om op de 3 plekken te overnachten met een tentje of je kan ook gewoon een dag (een stukje) meewandelen of alles wat daar tussenin zit.

Peter Metten zal elke dag meewandelen en kijkt uit naar alle mensen die willen verbinden op welke wijze dan ook. Als je vragen hebt kan je bellen (0483/410.148) of mailen peter@dezachteomwenteling.be

We vertrekken elke dag om 11u00 en streven ernaar om ten laatste om 17u00 op de eindbestemming van die dag aan te komen. Ter plaatse genieten we dan van een potluck maaltijd. Praktisch gezien is er een bezemwagen voorzien die bij het vertrek jullie spullen mee kan nemen zodat die veilig en wel aankomen op de eindbestemming. Een luxe pelgrimstocht als het ware.

Opties:

  • Je kan ook niet meewandelen en ons ontmoeten op de locaties zelf (meer info over de activiteiten op de locatie volgt)

  • Je kan enkel aansluiten voor de potluck (19u00) op eender welke dag/locatie.

  • Je kan een dag meewandelen, genieten van de maaltijd en in je eigen bedje slapen, vervolgens kan je wel of niet de volgende dag opnieuw aansluiten, alles is mogelijk en bespreekbaar.

  • ...?

wandeling voor de aarde.png

Robur op Den Eik vzw faciliteert het Jaar van Verbinding.
Fysiek is Robur op Den Eik een bosrijk stilteplekje dat voor verbinding zorgt, een ecologisch hobbithuisje dat mensen met burn-out kracht en geborgenheid biedt, een rustige omgeving waar kunstenaars de mogelijkheid hebben om te creëren.


Maar Robur op Den Eik is meer dan dat. Als plekje van verbinding zoekt Robur op Den Eik samenwerking met geestverwante projecten.

meer info

Binnenkort meer nieuws!

Wil jij als eerste alle updates ontvangen over het Festival van Verbinding? 

Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

bottom of page