top of page

De Blikfabriek...

29 september - De Droomgaard | Wandeling voor de aarde
Moorstraat 2a, 2520 Broechem

We wandelen 3 dagen (ongeveer 10 km per dag) en maken verbinding met onszelf, de natuur en mooie locaties/initiatieven die we op deze driedaagse pelgrimstocht op onze weg vinden.

  • Vertrek 27/9 om 11u00 (aankomen vanaf 9u00 mogelijk) Robur op Den Eik Eindbestemming Wilhalla (Zoersel) potluck (19u00)

  • Vertrek 28/9 om 11u00 Eindbestemming de Droomgaard (Broechem) potluck (19u00)

  • Vertrek 29/9 om 11u00 Eindbestemming De zachte omwenteling (Grobbendonk) potluck (19u00)


Er is de mogelijkheid om op de 3 plekken te overnachten met een tentje of je kan ook gewoon een dag (een stukje) meewandelen of alles wat daar tussenin zit.

Peter Metten zal elke dag meewandelen en kijkt uit naar alle mensen die willen verbinden op welke wijze dan ook. Als je vragen hebt kan je bellen (0483/410.148) of mailen peter@dezachteomwenteling.be

We vertrekken elke dag om 11u00 en streven ernaar om ten laatste om 17u00 op de eindbestemming van die dag aan te komen. Ter plaatse genieten we dan van een potluck maaltijd. Praktisch gezien is er een bezemwagen voorzien die bij het vertrek jullie spullen mee kan nemen zodat die veilig en wel aankomen op de eindbestemming. Een luxe pelgrimstocht als het ware.

Opties:

  • Je kan ook niet meewandelen en ons ontmoeten op de locaties zelf (meer info over de activiteiten op de locatie volgt)

  • Je kan enkel aansluiten voor de potluck (19u00) op eender welke dag/locatie.

  • Je kan een dag meewandelen, genieten van de maaltijd en in je eigen bedje slapen, vervolgens kan je wel of niet de volgende dag opnieuw aansluiten, alles is mogelijk en bespreekbaar.

  • ...?

wandeling voor de aarde.png

WELKOM IN MIJN BOOMGAARD. WELKOM IN DE DROOMGAARD


Ik voelde het al heel lang bij mezelf. Diep van binnen. Dat ik iets diende te doen met alle individuele verhalen over stress, overspanning, vermoeidheid, chronische uitputting, burn-out, depressie en suicide. Al deze zaken zijn geen individueel probleem meer. Hier is véél meer aan de hand. De uitputting bij al deze mensen is de spiegel van de uitputting van de samenleving. Meer nog: onze lineaire groeieconomie brandt alles zonder respect op wat er op zijn weg komt – zowel mensen als natuur – met erosie tot gevolg.

Dr. Eric Boydens

  • Dr. Eric Boydens is arts, hof-arts, en coach. Hij begeleidt al vele jaren patiënten met burn-out en wijst er tegelijk op dat er meer nodig is dan hulp bieden op individueel vlak.

  • Hij is initiatiefnemer van het Netwerk en de opleiding Global Burn-out & Transitie.

  • Hij is steeds op zoek naar tochtgenoten om te inspireren en geïnspireerd te worden.

meer info

Wilhalla + grass hearts (1).png

Binnenkort meer nieuws!

Wil jij als eerste alle updates ontvangen over het Festival van Verbinding? 

Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

bottom of page