top of page

De Blikfabriek...

31/08 BlinkOut vzw - Verbinden over drempels heen.
BlinkHuis Gent, Vlaanderenstraat 53 - 9000 Gent

Kick-off van het nieuwe academiejaar in BlinkHuis Gent! Samen met Festival van verbinding. BlinkOut maakt nog steeds ruimte voor eigen ritme en kwetsbaarheid. We gooien onze deuren open als uitsmijter van de zomer en inleider van het komende academiejaar. Voel je heel warm welkom om met ons te verbinden.

Doorlopend: Rondleidingen in het BlinkHuis. Leer onze werking beter kennen en ontdek of jij hier een plek kan vinden. Als deelnemer, vrijwilliger, workshopgever, ruimtegebruiker?
Doorlopend: Stiltekamer voor zij die nog wat rust willen mee pikken op de laatste zaterdag van de zomervakantie.

14u – 17u: Ge-zijt-niet-alleen die verbinding mist.
Ge zijt niet alleen die..’ is een verbindend panelgesprek met mensen die erover kunnen meepraten. Zij delen hun ervaring rond het centrale thema, jij mag komen luisteren en u laten inspireren. Kom af, zet u erbij, en luister naar de ervaringen die gedeeld worden door zij-die-het-meemaken.
Het centrale thema van dit panelgesprek is Verbinding.

18u – 21u: Verbeeld de verbinding.
Samen bouwen we een een ideale verbonden samenleving. We doen dit door onze verbindingen letterlijk en figuurlijk, en vooral kunstzinnig te verbeelden. We maken samen kunst. Of we knutselen aan een verbonden samenleving. Het is zelfs mogelijk dat er wat verbonden Kitch ontstaat en dat we daar dan hartelijk om lachen. De opbrengst van deze activiteit gaat naar het organiseren van meer ruimte, rust en stilte en naar ondersteunen van kwetsbaar krachtige helden.

Voel je heel, heel warm welkom!

Reserveer en betaal meteen je plekje:
klik hier.

bottom of page