top of page
10 septembr programma

~ Gratis en voor iedereen toegankelijk! ~

10 september: hof van coolhem

Coolhemstraat 64, 2870 Puurs-Sint-Amands

Carumbola

Belgisch merk van drank met rum. Wie zijn wij? We zijn Ingrid & Dirk. Onze thuisbasis is Mechelen en we vormen al 30 jaar een dream team waarbij Ingrid’s creatieve skills perfect matchen bij Dirk’s administratieve superkrachten. Het ondernemen zit in onze genen. Anderen zien genieten, maakt ons intens gelukkig. En juist daarom lanceren we ons nieuwe cocktailconcept: we geloven dat mensen oprecht kunnen genieten van onze vernieuwende smaken en zich even aan de Costa Del Sol, onder een palmboom in Rio De Janeiro of in Cuba wanen. Hoe het begon: Work hard, play hard is altijd ons motto geweest. Genieten past helemaal in het plaatje, maar niet zomaar genieten. Vooral genieten van de spontane momenten, van niet te veel moeten nadenken, van thuis zijn, van afspreken met vrienden, … Because life is already complicated enough. DIY-cocktails: Aperitieven met cocktails hoort daar sowieso bij, maar vreemd genoeg maakten we thuis nooit cocktails omdat dat ons te complex leek. Buitenshuis – op café, op restaurant, of tijdens een event – was dat iets anders, daar bestelden we spontaan een lekkere smakenmix. Net in die gewoonte willen we verandering brengen, we willen dat iedereen op een gemakkelijke en snelle manier een cocktail moet kunnen maken. Dat is toch veel leuker, niet? Ambachtelijk gemaakt: Voor de productie van CARUMBOLA kozen we voor een kleine stokerij, omdat we passie, ambacht en betrokkenheid belangrijk vinden. Goedkeurend gesmaakt: De recepten voor onze CARUMBOLA hebben we zelf bedacht en dan verder ontwikkeld in samenwerking met de stokerij die met zijn verfijnde kennis van smaken de juiste balans kon brengen. Nadien verfijnden we vervolgens met het CARUMBOLA proefteam om zo een top product in de markt te kunnen zetten. Zijn we al tot bij jou geraakt? We verkopen niet enkel via onze webshop, maar zijn volop bezig om ons verkoopskanaal verder uit te bouwen. Indien je een toffe drankenwinkel in je buurt hebt waarbij CARUMBOLA niet mag ontbreken in het gamma, laat het ons weten en we nemen contact. Daarnaast organiseren we ook met heel veel plezier gratis rumcocktail en rumlikeurproevertjes bij jouw thuis of kom ons bezoeken op tal van events. Zo kan jij op ieder moment van onze cocktails genieten.

Beeld-homepage-CARUMBOLA-smaken-1024x450.jpg

Sato Nashide

Sato Nashide, betekent zoveel als zonder suiker. En dat is hetgeen wat we doen bij Sato Nashide. Het idee is onstaan toen ikzelf opzoek was naar koohydraatarme koekjes, gebakjes en ijscreme. In mijn lange zoektocht kwam ik op het idee om de producten die ik zocht , en niet vond, zelf te maken. Maar de ijscreme, gebakjes, en de wafeltjes dienen wel aan de volgende voorwaarde te voldoen. - Suikervrij. - Koolhydraatarm. - Liefst met biologische of demeter grondstoffen.

Thuisontbijten.be

Ik houd ervan om mensen te verwennen. Ik ben zorgzame persoon, wat ik vast van mijn grootouders meegekregen heb. Ook koken doe ik heel graag. Dit is voor mij een vorm van ontspanning. Breng dit samen en je hebt de ideale combinatie! Eens ik de ontbijten heb gemaakt, lever ik ze af bij de mensen thuis dewelke op hun beurt een gezellig moment van samenzijn kunnen ervaren. Iets waar ik zelf ook veel belang aan hecht. verbinden, samenzijn maar ook gewoon ‘Zijn’.

LOGO.jpeg
logo.webp

Sjiekgerief

Studio Glitter en Goud

Ik zen Tanja, Oeweleneir van afkomst. Sjiekgerief is ontstoan deu men passie veu handgemoakte dinges en vintage. Ik hoop dan ook hie een schoewen verzoameling veu elle neer te zette. Veural wens ik iederiejen een sjiek momentje toe terwijl ze shoppen. Sjiekgerief zegt merci.

Het leven bestaat uit een reeks momenten die je vaak samen met anderen ervaart. Bij Studio Glitter & Goud vind je inspiratie, cadeaus en meer voor het creëren en delen van geluksmomenten. We zijn er voor alle mensen die graag op een leuke manier momenten willen ervaren met hun (klein)kinderen, vrienden of familie. Voor zij die samen belangrijke momenten én hun geluk willen delen met anderen.

J2-Lean

Als HSP’er vertoef ik graag op rustige plaatsen, idealiter omgeven door natuur. In de natuur kan ik terug tot mezelf komen, terug verbinden met mijn innerlijke zelf. In deze hectische maatschappij heb ik er meer en meer behoefte aan. Ik vermoed dat ik niet de enige ben. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om mijn mobilhome te verhuren en anderen laten ervaren wat het met je kan doen als je mooie en rustige plaatsen opzoekt. Pure vrijheid is dit! Op mijn mobilhome staat dan ook in het groot ‘home is where you park it’. Waarom deze tekst? Een thuis is waar je je goed voelt en dit kan eender waar zijn!

Isabellas Art Creation

Als Illustrator maak ik vaak illustraties, alsook allerhande handmade items. Deze zijn online te koop op Etsy of via mijn Facebook pagina. Alle producten die ik verkoop kunnen gepersonaliseerd worden. Dat is mijn grootste troef! Ik probeer wekelijks nieuwe ontwerpen en handmade items toe te voegen aan mijn gamma dus neem regelmatig eens een kijkje op mijn website.

Lucas&Lily

Lucas&Lily werd geboren in november 2018, ik had geen vast werk maar wel een passie voor handwerk. Met tijd genoeg en geen andere verplichtingen behalve de zorg voor mijn, toen 1 jaar oude zoontje, Lucas dacht ik: 'ik doe het gewoon!' en zo begon het avontuur!​ In mei 2020 volgde nog een dochter, die uiteraard "Lily" werd gedoopt. Nog een jaar later breidde ik het aanbod uit van enkel handgemaakte kinderkledij en speelgoed naar bedrukte T-shirts, body's en borduursels. Maar ook digitale naai- en borduurpatronen en uiteraard ook nog steeds onze handgemaakte kledij voor de allerkleinsten.

220541118_210960141034840_7173463524653014386_n (2)_edited.jpg
Zakelijke+foto_+Capturing+the+best+of+you+(35)-1920w.webp

Ledlounge

Kwaliteitsvol eikenhout vervaardigd tot de mooiste decoratie voor jouw interieur. Elk product wordt met veel liefde en oog voor detail handgemaakt.

The Tea Queen

Ben jij klaar om te ontdekken dat thee helemaal niet saai hoeft te zijn? Verkoop van losse (kruiden)thee, toebehoren, cadeautjes, relatiegeschenken en zoveel meer.

Caroline Steel

De zachte Omwenteling

Sta jij voor belangrijke beslissingen in je leven over je gezondheid, werk of relatie ? Zoek je een klankbord en een frisse blik ? Stel niet uit en ga mee op stap in bos, hei of strand. Of relax tijdens een meditatie of gesprek in mijn praktijk. Vanuit deze ontspannen energie komen we vast tot creatieve oplossingen. Welkom

Maak kennis met Peter Metten ( De zachte omwenteling) die mensen en organisaties wil inspireren om bewust te leven. De zachte omwenteling wil een zich verbindend levend netwerk opbouwen waarin mensen de tijd mogen nemen om te groeien en de kans krijgen om hun ware potentieel zichtbaar te maken, zachtjes, behoedzaam, met aandacht voor authenticiteit, vertraging en verbinding met de natuur. In dit levend, groeiend netwerk laten vele mensen het oude verhaal achter zich om samen op te staan en te navigeren op een nieuw kompas.

logo_noBG_dezachteomwenteling_edited.jpg
Logo_Transparant - Ann DE bruycker_edited.png

Bron van Vreugde

Op het standje van Bron van Vreugde kan je terecht voor halfedelstenen (hangers, zorgstenen, knuffelstenen, grotere sierstenen, ruw en getrommeld), geurverstuivers, wierook, harsen, handwerk met liefde gemaakt en zelfgemaakte wenskaarten. Schilderijtjes met een energetische vibratie. Wil je graag een steen en weet je niet goed wat kiezen? Ann en Erik helpen je graag een "juiste" keuze te maken. Heb je nood aan een healing? Ann en Erik bekijken graag met jou wat nodig is en mogelijk is. Welkom op onze stand!

B-Earth

Klanken stimuleren verbinding met onszelf en anderen. Bart produceert prachtige meditatieve geluiden op verscheidene instrumenten. Ze nodigen ons uit om stil te staan in het moment. Een moment dat eenieder anders beleeft, van diepe ontspanning tot ontroering of zelfs heling.

Verbindingstafels
De Zachte Omwenteling

Graag nodig ik je uit om te genieten van een (h)eerlijk gesprek. Samen leren we elkaar kennen en zien wa wat er ontstaat in een veilige sfeer waar iedereen zichzelf mag zijn en wordt geaccepteerd.

Netwerkmoment
Blendd

Ben jij een (startende) ondernemer of heb je ondernemende ambities? Dan verwelkomen we je graag aan tafel op 10 september. Kom gewoon als jezelf, deel jouw verhaal, ontdek het verhaal van andere ondernemers en van Blendd. De eerste keer dat je langskomt krijg je een gratis drankje. Wij zijn een sterk netwerk aan het bouwen van ondernemers die een passie hebben voor ambacht en duurzaamheid. Twee keer per maand organiseren we een netwerk event, perfect om te connecteren met nieuwe mensen. Daarnaast kunnen we je promoten in onze winkel, online en via events. Ben jij ondernemer of ken jij iemand die extra gepromoot wilt worden? Contacteer ons gerust. Samen ondernemen we beter! Inschrijven kan via info@blendd.be

Free podium:

Toon jouw talent tijdens het Festival van Verbinding!

Voor muziek, poezië of impulsieve acts. Verras ons! Kan jij vuurspuwen, ben jij een hoelahoep koningin, Dans jij of heb je een raar talent dat je graag deelt? breng je instrument / talent mee en wij verwelkomen je op het podium!

Festival van verbinding vormgeving 2 (Instagram-bericht) (2).png
wpf224b6ac_06.png

Kinderanimatie

Het verhalenbusje - een troubadour in de 21ste eeuw

Troubadour '21

Ik vertel verhalen in én uit de bus. In het verhalenbusje is er plaats voor een achttal kinderen of 5 volwassenen. De verhalen zijn sprookjes, geschikt voor jong én oud. De uitneembare zitkistjes in het verhalenbusje maken het daarnaast mogelijk dat alles buiten plaatsvindt. Zo moedigt het busje mensen aan om naar buiten te komen. Het busje biedt meer dan enkel verhalen en fungeert als ontmoetingsplaats, een plek om te onthaasten … Ik werk met thema’s, in totaal zijn er zeven die worden voorgesteld doorheen de zomer. Bij elk thema staat één wezentje centraal. De verhalen zijn doorspekt met humor en fantasie. Als troubadour weef ik liedjes doorheen de voorstelling. Ik speel gitaar en zing. Na het verhaal, word je uitgenodigd om wat na te praten, het verhaal te laten bezinken en eventueel (binnen in de bus) een boodschap na te laten voor voorbijgangers en er met woorden te toveren.

cropped-IMG_1174.jpg

Een middeleeuws gemechaniseerde viool? Ontdek de draailier.

Sascha Grimm 

Maak kennis met de draailier of “Hurdy gurdy”. Ergens gevonden tijdens een middeleeuwse tochtje, het ziet er uit als een gitaar met piano toetsen maar om geluid te krijgen dien je aan een zwengel te draaien. Het werkt niet op lucht, en is ook geen orgel, het werkt zelfs een beetje magisch. Geluid van dit muziekinstrument doet je beetje denken aan een doedelzak of schalmei maar dan met een vioolachtige klank.

SERIEUZENEUZEN

SerieuzeNeuzen is een start-up met als doel het vergroten van openheid, verbinding, bewustzijn en krachtige communicatie, steeds met een speelse knipoog. Vele organisaties focussen zich vandaag op de nood aan verbinding en SerieuzeNeuzen benadert dit thema puur, krachtig én een beetje magisch d.m.v. spel en reflectiemateriaal. Deze start-up organiseert sinds dit jaar teambuildings voor bedrijven en hebben recentelijk hun methodiek verwerkt in een gezelschapspel voor families en groepen. Je kan tijdens de belevingsdag deze spellen komen ontdekken én spelen. Daarnaast kan je ook kennismaken met de oprichtster Merel en haar partner, het materiaalwonder, Davina. Voor ieder die: - nieuwsgierig is naar de verwondering van kwetsbaarheid. - geboeid is door communicatie en interactie. - graag wil groeien. - houden van verbinden. - graag 'een spelleke' spelen. 😉

299569848_474280311373804_2757270655089281175_n.jpg

Be Awesome

Ondernemen met passie zit van jongs af aan in mijn bloed. Wees anders dan anderen, durf te leven vanuit jouw ziel. Als ik even terugkijk naar welke prachtige ervaringen die ik al kon beleven in mijn leven, dankzij mijn ondernemerschap… Nooit ben ik blijven stilstaan, maar altijd blijven groeien naar een nieuwe toekomst, met passie voor mezelf en voor de toekomst van de kinderen. Ik ben de bezieler van Be-Awesome. Mijn doel is om andere ondernemers te helpen op hun pad naar de vernieuwing. Dit vind ik een leuke uitdaging. Wat ik doe is vanuit passie voor het leven en de natuur, met de nodige kennis. Als business coach en mentor voor jouw persoonlijkheid brengen we meer balans en automatisering in jouw nieuwe bestaan. Van binnen in jouw onderneming en buiten jouw onderneming. Van binnen in jouw lichaam en daardoor ga je stralen zoals nooit te voren. Zin om hier meer over te weten te komen mag je altijd een intake gesprek boeken of telefonisch contact met me opnemen +32478814134. Liefs, Martine

Schildpadtijd

Een bezoek aan de Schildpadtijdstand doet je ter plekke vertragen en herademen. Schildpad Keya, eekhoorn Nootje en mevrouw Vlecht zijn present om je te laten kennis maken met het mindful (voor)lees – en oefenboek ‘Schildpadtijd – oefenen in aandacht’. Met dit boek wil voormalig leerkracht Gritta Maes bijdragen aan de mentale gezondheid van ieder die het leest. Ze schreef én illustreerde het voor kinderen van 5 tot 10 jaar (op die leeftijd zit veel rek) en hun (groot)ouders, leerkrachten, therapeuten en begeleiders. Schildpad en eekhoorn nemen hen mee op aandachtavontuur via twaalf verhalen, eenvoudige oefeningen, meditaties en sprekende illustraties. Thema’s die aan bod komen zijn o.a. je verbonden voelen, dankbaar zijn, jezelf graag zien en ademen. Het is geen zelfhulpboek met kant-en-klare oplossingen. Oefening baart kunst. Hoe vroeger kinderen om leren gaan met de hoogtes en laagtes die bij het leven horen, hoe veerkrachtiger en zelfredzamer ze worden. Hun opvoeders en begeleiders profiteren hiervan mee door regelmatig Schildpadtijd te nemen. Gritta ziet in haar mindfulnesspraktijk in Tremelo kinderen en volwassenen groeien naar een bewuster en tevredener leven. Wie regelmatig Schildpadtijd neemt en oefent in aandachtig zijn, ontwikkelt focus en geduld, leert (intense) emoties beter aanvaarden en verwerken, vergroot begrip en vriendelijkheid voor zichzelf en anderen, krijgt zelfkennis en zelfvertrouwen, voelt sneller aan wat nodig is om tot rust te komen en heeft meer oog en dankbaarheid voor het alledaagse. Koop het boek aan tijdens het Festival van Verbinding en ontvang 4 gratis wenskaarten, met illustraties uit het boek.

Auteursfoto Gritta Maes Schildpadtijd.jpg

Lizes Aard'ige Garens

Hallo, ik ben Lize Lorent en het is mijn missie om jou met (plant)aardige garens te helpen zodat je kledingstukken maakt die echt bij je passen. Bovendien helpt handwerk jou en mij om te ontspannen en onze gedachten te verzetten. In het geval dat we elkaar nooit eerder ontmoetten, laat me jou iets vertellen over mij… - Ik vind het zelf niet gemakkelijk om goed passende kleding te vinden dat op een milieubewuste en diervriendelijke manier gemaakt werd. Kom je mij tegen in de winkel, dan heb ik gegarandeerd een zelfgebreide tas mee. Zo kies ik bewust voor mijn omgeving en vermijd ik plastic. - De wereld verbeteren begint bij jezelf. Daarom maak ik kleding van garen dat bestaat uit bamboe, katoen of linnen als alternatief voor dierenvacht. Plantaardige garens geven veel minder kans op huidirritaties in plaats van de chemisch geproduceerde synthetische vezels. - Breien is een boeiende vorm van ontspanning. Door de ritmische bewegingen lijkt het op meditatie. Je focus ligt op het garen en de naalden, zodat stress en andere gedachten naar de achtergrond verdwijnen. Je ervaart een zen-gevoel en voelt de rust door elke ader stromen. De schitterende draagbare resultaten zijn uiteraard een extra schat om letterlijk en figuurlijk te koesteren. Ik startte met Lize’s Aardige Garens omdat ik helemaal achter mijn passie voor handgemaakt, kleurrijk breiwerk sta.

Soofine

De kleurrijke, exclusieve en wat excentrieke statement juwelen zijn ambachtelijk gemaakt van polymeerklei en anti-allergisch roestvrijstaal. Door verschillende kletechnieken ontstaan telkens buitengewone patronen waardoor elk juweel uniek is. ENIG - NET ALS JIJ! Daar staat Soofine voor: jouw uniekheid extra onderstrepen.

Soofine.png

Hasta La Vista Tiny Home

Cathy Camertijn

Cathy Camertijn komt op haar gekende inspirerende manier vertellen over haar traject richting anders wonen. Van Villa naar Tiny House. Naast bewoonster is ze er ook professioneel mee bezig en deelt ze haar visie op de toekomst en de mogelijkheden voor de tiny house community. Samen kunnen we een mooie, gezonde en verbindende wereld van maken. Wil je haar al eens opzoeken dat kan op www.cathycamertijn.be of www.hastalavistatinyhome.be

1654698451441.jpg

We are the change

Gina De Groote

Het is Gina De Groote haar missie om de wijsheid van zovele CHANGERS de wijde wereld in te sturen. De wereld heeft nood aan àndere informatie, informatie die mensen in hun kracht zet en niet in angst. Overal waar ze komt is ze vergezeld door 2 CHANGERS uit de ruim tellende CHANGE-Community. Zo ook op het festival van Verbinding. Op 10/9 zijn dat herstelcoach en auteur van het boek ‘In 10 stappen vertrouwen na ziekte’ Veronika Rutten en hooggevoelige coach, kindertolk en zangeres Carolien Flecijn. Samen gaan met woord en zang de aanwezigen inspireren met hun holistische kijk op leven, gezondheid, opvoeding. Niet alleen tijdens de lezing/workshop maar de hele dag aan hun stand. Op 11/09 wordt Gina geflankeerd door international inspirational speaker iele Steen en Compagnon de route barbele Kindt. iele en barbele leerden elkaar kennen via We are the CHANGE, sloegen hart, ziel en brein samen waaruit de co-creatie “Mijn levende weg’ ontsproot. Dàt is dan ook het thema van 11/9. Dan wordt het ook helder waarom hun namen bewust in kleine letters staat…Ook op zondag wordt aan de CHANGE-stand verder geïnspireerd via het kaartspel. Op beide dagen zal zeker ook aandacht worden geschonken aan het Compliment door vele Complimentmomenten in te lassen. Wil je graag vooraf de 5 dames beter leren kennen? Neem dan een kijkje in de CHANGERS-Gids en/of bekijk de online inspiratiereeks CHANGE-Stories. Together we change the world. The more CHANGERS, the better our world. Wearethechange.be Ginadegroote.be

11 septembr programma

11 september: De broeikas

 Klein-Heidestraat 28E, Neervelp (Boutersem) 

Carumbola

Belgisch merk van drank met rum. Wie zijn wij? We zijn Ingrid & Dirk. Onze thuisbasis is Mechelen en we vormen al 30 jaar een dream team waarbij Ingrid’s creatieve skills perfect matchen bij Dirk’s administratieve superkrachten. Het ondernemen zit in onze genen. Anderen zien genieten, maakt ons intens gelukkig. En juist daarom lanceren we ons nieuwe cocktailconcept: we geloven dat mensen oprecht kunnen genieten van onze vernieuwende smaken en zich even aan de Costa Del Sol, onder een palmboom in Rio De Janeiro of in Cuba wanen. Hoe het begon: Work hard, play hard is altijd ons motto geweest. Genieten past helemaal in het plaatje, maar niet zomaar genieten. Vooral genieten van de spontane momenten, van niet te veel moeten nadenken, van thuis zijn, van afspreken met vrienden, … Because life is already complicated enough. DIY-cocktails: Aperitieven met cocktails hoort daar sowieso bij, maar vreemd genoeg maakten we thuis nooit cocktails omdat dat ons te complex leek. Buitenshuis – op café, op restaurant, of tijdens een event – was dat iets anders, daar bestelden we spontaan een lekkere smakenmix. Net in die gewoonte willen we verandering brengen, we willen dat iedereen op een gemakkelijke en snelle manier een cocktail moet kunnen maken. Dat is toch veel leuker, niet? Ambachtelijk gemaakt: Voor de productie van CARUMBOLA kozen we voor een kleine stokerij, omdat we passie, ambacht en betrokkenheid belangrijk vinden. Goedkeurend gesmaakt: De recepten voor onze CARUMBOLA hebben we zelf bedacht en dan verder ontwikkeld in samenwerking met de stokerij die met zijn verfijnde kennis van smaken de juiste balans kon brengen. Nadien verfijnden we vervolgens met het CARUMBOLA proefteam om zo een top product in de markt te kunnen zetten. Zijn we al tot bij jou geraakt? We verkopen niet enkel via onze webshop, maar zijn volop bezig om ons verkoopskanaal verder uit te bouwen. Indien je een toffe drankenwinkel in je buurt hebt waarbij CARUMBOLA niet mag ontbreken in het gamma, laat het ons weten en we nemen contact. Daarnaast organiseren we ook met heel veel plezier gratis rumcocktail en rumlikeurproevertjes bij jouw thuis of kom ons bezoeken op tal van events. Zo kan jij op ieder moment van onze cocktails genieten.

Sato Nashide

Sato Nashide, betekent zoveel als zonder suiker. En dat is hetgeen wat we doen bij Sato Nashide. Het idee is onstaan toen ikzelf opzoek was naar koohydraatarme koekjes, gebakjes en ijscreme. In mijn lange zoektocht kwam ik op het idee om de producten die ik zocht , en niet vond, zelf te maken. Maar de ijscreme, gebakjes, en de wafeltjes dienen wel aan de volgende voorwaarde te voldoen. - Suikervrij. - Koolhydraatarm. - Liefst met biologische of demeter grondstoffen.

191443760_185766073451523_8772214844166261288_n_edited.jpg

Thuisontbijten.be

Ik houd ervan om mensen te verwennen. Ik ben zorgzame persoon, wat ik vast van mijn grootouders meegekregen heb. Ook koken doe ik heel graag. Dit is voor mij een vorm van ontspanning. Breng dit samen en je hebt de ideale combinatie! Eens ik de ontbijten heb gemaakt, lever ik ze af bij de mensen thuis dewelke op hun beurt een gezellig moment van samenzijn kunnen ervaren. Iets waar ik zelf ook veel belang aan hecht. verbinden, samenzijn maar ook gewoon ‘Zijn’.

ThatsT

Mijn naam is Hanne en sinds 2021 maak en verkoop ik handgemaakte oorbellen. Deze uit de hand gelopen hobby is ondertussen al uitgebreid naar andere juwelen... Initieel werkte ik vooral met het combineren van gekocht materiaal, maar ondertussen ligt mijn focus voornamelijk op Origami juwelen. Doordat deze echt uit papier zijn gevouwen, zijn dit werkelijk unieke stukken. Iedere dag leer ik weer iets nieuws bij. Zo is mijn Origami collectie ondertussen uitgebreid van alleen Vlinder hangertjes naar blaadjes en quilling in alle vormen en maten van oorbellen (en kettinkjes!)

We are the change

Gina De Groote

Het is Gina De Groote haar missie om de wijsheid van zovele CHANGERS de wijde wereld in te sturen. De wereld heeft nood aan àndere informatie, informatie die mensen in hun kracht zet en niet in angst. Overal waar ze komt is ze vergezeld door 2 CHANGERS uit de ruim tellende CHANGE-Community. Zo ook op het festival van Verbinding. Op 10/9 zijn dat herstelcoach en auteur van het boek ‘In 10 stappen vertrouwen na ziekte’ Veronika Rutten en hooggevoelige coach, kindertolk en zangeres Carolien Flecijn. Samen gaan met woord en zang de aanwezigen inspireren met hun holistische kijk op leven, gezondheid, opvoeding. Niet alleen tijdens de lezing/workshop maar de hele dag aan hun stand. Op 11/09 wordt Gina geflankeerd door international inspirational speaker iele Steen en Compagnon de route barbele Kindt. iele en barbele leerden elkaar kennen via We are the CHANGE, sloegen hart, ziel en brein samen waaruit de co-creatie “Mijn levende weg’ ontsproot. Dàt is dan ook het thema van 11/9. Dan wordt het ook helder waarom hun namen bewust in kleine letters staat…Ook op zondag wordt aan de CHANGE-stand verder geïnspireerd via het kaartspel. Op beide dagen zal zeker ook aandacht worden geschonken aan het Compliment door vele Complimentmomenten in te lassen. Wil je graag vooraf de 5 dames beter leren kennen? Neem dan een kijkje in de CHANGERS-Gids en/of bekijk de online inspiratiereeks CHANGE-Stories. Together we change the world. The more CHANGERS, the better our world. Wearethechange.be Ginadegroote.be

J2-Lean

Als HSP’er vertoef ik graag op rustige plaatsen, idealiter omgeven door natuur. In de natuur kan ik terug tot mezelf komen, terug verbinden met mijn innerlijke zelf. In deze hectische maatschappij heb ik er meer en meer behoefte aan. Ik vermoed dat ik niet de enige ben. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om mijn mobilhome te verhuren en anderen laten ervaren wat het met je kan doen als je mooie en rustige plaatsen opzoekt. Pure vrijheid is dit! Op mijn mobilhome staat dan ook in het groot ‘home is where you park it’. Waarom deze tekst? Een thuis is waar je je goed voelt en dit kan eender waar zijn!

be-awesome-beauty-martine-aussems-ons-verhaal.jpg

Be Awesome

Ondernemen met passie zit van jongs af aan in mijn bloed. Wees anders dan anderen, durf te leven vanuit jouw ziel. Als ik even terugkijk naar welke prachtige ervaringen die ik al kon beleven in mijn leven, dankzij mijn ondernemerschap… Nooit ben ik blijven stilstaan, maar altijd blijven groeien naar een nieuwe toekomst, met passie voor mezelf en voor de toekomst van de kinderen. Ik ben de bezieler van Be-Awesome. Mijn doel is om andere ondernemers te helpen op hun pad naar de vernieuwing. Dit vind ik een leuke uitdaging. Wat ik doe is vanuit passie voor het leven en de natuur, met de nodige kennis. Als business coach en mentor voor jouw persoonlijkheid brengen we meer balans en automatisering in jouw nieuwe bestaan. Van binnen in jouw onderneming en buiten jouw onderneming. Van binnen in jouw lichaam en daardoor ga je stralen zoals nooit te voren. Zin om hier meer over te weten te komen mag je altijd een intake gesprek boeken of telefonisch contact met me opnemen +32478814134. Liefs, Martine

278894420_673939277321752_178415038472441244_n.jpg

Caroline Steel

Sta jij voor belangrijke beslissingen in je leven over je gezondheid, werk of relatie ? Zoek je een klankbord en een frisse blik ? Stel niet uit en ga mee op stap in bos, hei of strand. Of relax tijdens een meditatie of gesprek in mijn praktijk. Vanuit deze ontspannen energie komen we vast tot creatieve oplossingen. Welkom

Lizes Aard'ige Garens

Hallo, ik ben Lize Lorent en het is mijn missie om jou met (plant)aardige garens te helpen zodat je kledingstukken maakt die echt bij je passen. Bovendien helpt handwerk jou en mij om te ontspannen en onze gedachten te verzetten. In het geval dat we elkaar nooit eerder ontmoetten, laat me jou iets vertellen over mij… - Ik vind het zelf niet gemakkelijk om goed passende kleding te vinden dat op een milieubewuste en diervriendelijke manier gemaakt werd. Kom je mij tegen in de winkel, dan heb ik gegarandeerd een zelfgebreide tas mee. Zo kies ik bewust voor mijn omgeving en vermijd ik plastic. - De wereld verbeteren begint bij jezelf. Daarom maak ik kleding van garen dat bestaat uit bamboe, katoen of linnen als alternatief voor dierenvacht. Plantaardige garens geven veel minder kans op huidirritaties in plaats van de chemisch geproduceerde synthetische vezels. - Breien is een boeiende vorm van ontspanning. Door de ritmische bewegingen lijkt het op meditatie. Je focus ligt op het garen en de naalden, zodat stress en andere gedachten naar de achtergrond verdwijnen. Je ervaart een zen-gevoel en voelt de rust door elke ader stromen. De schitterende draagbare resultaten zijn uiteraard een extra schat om letterlijk en figuurlijk te koesteren. Ik startte met Lize’s Aardige Garens omdat ik helemaal achter mijn passie voor handgemaakt, kleurrijk breiwerk sta.

Soofine

De kleurrijke, exclusieve en wat excentrieke statement juwelen zijn ambachtelijk gemaakt van polymeerklei en anti-allergisch roestvrijstaal. Door verschillende kletechnieken ontstaan telkens buitengewone patronen waardoor elk juweel uniek is. ENIG - NET ALS JIJ! Daar staat Soofine voor: jouw uniekheid extra onderstrepen.

Cutie Lovesaver

Visuele artiest / grafische vormgeving

The Tea Queen

Ben jij klaar om te ontdekken dat thee helemaal niet saai hoeft te zijn? Verkoop van losse (kruiden)thee, toebehoren, cadeautjes, relatiegeschenken en zoveel meer.

Lady M

Droom een beetje.... Laat het verstand voor wat het is …. Voel veel … ook al doet het pijn …. als je er doorheen gaat kan het pas oplossen … Dan pas komt er ruimte vrij voor nieuwe dingen Maar soms weet je niet wat je allemaal los te laten en op te ruimen hebt Je ziet het niet En soms wil je helemaal niet meer weten wat het was maar wil je het wel los laten … De tijd is er klaar voor en jij ook wellicht Het kan allemaal in 1 keer Het kan laag voor laag en als jij je laat meevoeren met de energie van een van mijn schilderijen kan het zomaar gebeuren … De buitenste laag wordt aangeraakt en het doet iets met jou. Je begrijpt niet wat maar het maakt je lichter, vrijer, ... Neem de tijd voor jezelf, dat is normaal Iedereen heeft zijn verhaal en jouw verhaal heeft je gemaakt tot wie je vandaag bent. En toch mag het anders. Ben je klaar voor de reis door jezelf met jezelf? Welkom! Lady M

Een middeleeuws gemechaniseerde viool? Ontdek de draailier.

Sascha Grimm 

Maak kennis met de draailier of “Hurdy gurdy”. Ergens gevonden tijdens een middeleeuwse tochtje, het ziet er uit als een gitaar met piano toetsen maar om geluid te krijgen dien je aan een zwengel te draaien. Het werkt niet op lucht, en is ook geen orgel, het werkt zelfs een beetje magisch. Geluid van dit muziekinstrument doet je beetje denken aan een doedelzak of schalmei maar dan met een vioolachtige klank.

wpf809cfda_06_edited.png

Kinderanimatie

Het verhalenbusje - een troubadour in de 21ste eeuw

Troubadour '21

Ik vertel verhalen in én uit de bus. In het verhalenbusje is er plaats voor een achttal kinderen of 5 volwassenen. De verhalen zijn sprookjes, geschikt voor jong én oud. De uitneembare zitkistjes in het verhalenbusje maken het daarnaast mogelijk dat alles buiten plaatsvindt. Zo moedigt het busje mensen aan om naar buiten te komen. Het busje biedt meer dan enkel verhalen en fungeert als ontmoetingsplaats, een plek om te onthaasten … Ik werk met thema’s, in totaal zijn er zeven die worden voorgesteld doorheen de zomer. Bij elk thema staat één wezentje centraal. De verhalen zijn doorspekt met humor en fantasie. Als troubadour weef ik liedjes doorheen de voorstelling. Ik speel gitaar en zing. Na het verhaal, word je uitgenodigd om wat na te praten, het verhaal te laten bezinken en eventueel (binnen in de bus) een boodschap na te laten voor voorbijgangers en er met woorden te toveren.

cropped-cropped-IMG_20211215_144747-scaled-1-1.jpg
17 septembr programma

17 september: borgerhub

 Turnhoutsebaan 92, 2140 Antwerpen 

Carumbola

Belgisch merk van drank met rum. Wie zijn wij? We zijn Ingrid & Dirk. Onze thuisbasis is Mechelen en we vormen al 30 jaar een dream team waarbij Ingrid’s creatieve skills perfect matchen bij Dirk’s administratieve superkrachten. Het ondernemen zit in onze genen. Anderen zien genieten, maakt ons intens gelukkig. En juist daarom lanceren we ons nieuwe cocktailconcept: we geloven dat mensen oprecht kunnen genieten van onze vernieuwende smaken en zich even aan de Costa Del Sol, onder een palmboom in Rio De Janeiro of in Cuba wanen. Hoe het begon: Work hard, play hard is altijd ons motto geweest. Genieten past helemaal in het plaatje, maar niet zomaar genieten. Vooral genieten van de spontane momenten, van niet te veel moeten nadenken, van thuis zijn, van afspreken met vrienden, … Because life is already complicated enough. DIY-cocktails: Aperitieven met cocktails hoort daar sowieso bij, maar vreemd genoeg maakten we thuis nooit cocktails omdat dat ons te complex leek. Buitenshuis – op café, op restaurant, of tijdens een event – was dat iets anders, daar bestelden we spontaan een lekkere smakenmix. Net in die gewoonte willen we verandering brengen, we willen dat iedereen op een gemakkelijke en snelle manier een cocktail moet kunnen maken. Dat is toch veel leuker, niet? Ambachtelijk gemaakt: Voor de productie van CARUMBOLA kozen we voor een kleine stokerij, omdat we passie, ambacht en betrokkenheid belangrijk vinden. Goedkeurend gesmaakt: De recepten voor onze CARUMBOLA hebben we zelf bedacht en dan verder ontwikkeld in samenwerking met de stokerij die met zijn verfijnde kennis van smaken de juiste balans kon brengen. Nadien verfijnden we vervolgens met het CARUMBOLA proefteam om zo een top product in de markt te kunnen zetten. Zijn we al tot bij jou geraakt? We verkopen niet enkel via onze webshop, maar zijn volop bezig om ons verkoopskanaal verder uit te bouwen. Indien je een toffe drankenwinkel in je buurt hebt waarbij CARUMBOLA niet mag ontbreken in het gamma, laat het ons weten en we nemen contact. Daarnaast organiseren we ook met heel veel plezier gratis rumcocktail en rumlikeurproevertjes bij jouw thuis of kom ons bezoeken op tal van events. Zo kan jij op ieder moment van onze cocktails genieten.

download (5).png

Sato Nashide

Sato Nashide, betekent zoveel als zonder suiker. En dat is hetgeen wat we doen bij Sato Nashide. Het idee is onstaan toen ikzelf opzoek was naar koohydraatarme koekjes, gebakjes en ijscreme. In mijn lange zoektocht kwam ik op het idee om de producten die ik zocht , en niet vond, zelf te maken. Maar de ijscreme, gebakjes, en de wafeltjes dienen wel aan de volgende voorwaarde te voldoen. - Suikervrij. - Koolhydraatarm. - Liefst met biologische of demeter grondstoffen.

The Tea Queen

Ben jij klaar om te ontdekken dat thee helemaal niet saai hoeft te zijn? Verkoop van losse (kruiden)thee, toebehoren, cadeautjes, relatiegeschenken en zoveel meer.

Verbindingstafels
De Zachte Omwenteling

Graag nodig ik je uit om te mee na te denken over de toekomst van Het Festival van Verbinding.

Gezondheid/Blue zone/ society 4.0
Hoe ons te organiseren?

Onderzoek jij mee hoe we een Blue zone creëren? Blue zones zijn afgebakende gebieden waarvan de bevolking een specifieke levensstijl en leefomgeving deelt en waar de mensen meetbaar langer leven.

Verbindende communicatie als basis voor verdieping en vernieuwing.

Geweldloze en Verbindende Communicatie is een wijze van denken, doen en communiceren die bedoeld is ons levensgeluk te bevorderen. Een denkwijze die er op gericht is om wederzijds begrip en respect te brengen in de ontmoeting met anderen.

De graal legenden en de ronde tafel van koning Arthur NU:

De queeste eindelijk volbracht. De evolutie naar gelijkwaardigheid en man/vrouw relaties historisch gekaderd. Het enneagram als samenwerkingsmodel.

Wij plaatsen de huidige tijd in historisch perspectief aan de hand van de graallegende, de queeste naar de Graal, en de ronde tafel van koning Arthur. De graal is o.a. het symbool van overvloed:de schaal stroomt over van fruit allerhande. Dit refereert aan de overvloedsbeleving van de eenheidsbeleving, wat in schril contrast staat met het dualistische armoededenken. De queeste gaat er om hoe wij kunnen leven in een overvloedsbeleving en vanuit een eenheidsbeleving. Ook wel non-dualiteit genoemd. Het gaat in wezen om de fundamentele keuze die wij hebben. Vaak wordt dit gekoppeld aan de erfzonde: de mens die zich dualistisch buiten en tegenover de schepping denkt en opstelt. Daarbij staat het denken centraal, gecombineerd met het vijanddenken, de struggle for life en survival of the fittest. Dit alles vraagt om een strijdvaardige structuur, top down, patriarchaal. Terwijl in de eenheidsbeleving het voelen centraal staat. In vredestijd staat het welzijn van de gelijkwaardige groep centraal, wat om een matriarchale organisatie vraagt, bottom up. De volbrenging van de ronde tafel heeft juist te maken met hoe wij ons organiseren: hierarchisch top down of horizontaal bottom up. De ronde tafel van koning Arthur was nog niet gelijkwaardig. Koning Arthur stond aan het hoofd. De stoel rechts van hem moest leeg blijven, omdat wie rechts zat hoger van rang was dan wie links van hem zat. Parsifal doorbrak dat door in de lege stoel neer te ploffen. Hij was ook degene die in staat was de strijd tussen mannen en vrouwen op te lossen. En wel door zich niet te laten verleiden om in volle gevoel met een vrouw mee te gaan, maar zich juist vermande om zijn eigen taak te kunnen vervullen. Het gaat hier over hoe de verhouding dient te zijn tussen mannen en vrouwen om tot werkelijke eenheid te kunnen komen. De man hoort zijn eigen project te hebben, de vrouw biedt hem een thuis aan. In de huidige samenleving is dat vaak helemaal verdwenen, tot omkeringen toe zelfs. Mannelijk en vrouwelijk kunnen niet gelijk gesteld worden met het geslacht. Er zijn vrouwen met een sterke mannelijke kant en mannen met een sterk vrouwelijke. Opvallende tendenzen zijn: de afwezige vader en de overbodige vader bij de opvoeding. Zo ontstaat er een dysbalans in de kwaliteiten die aan een kind, zowel meisje als jongen, aangeboden worden. Doordat de moeder al te vaak beide rollen vervult, de vrouwelijke om veiligheid en geborgenheid te bieden, en de mannelijke om het kind voor te bereiden en te initiëren om hun stappen te kunnen zetten in de buitenwereld. Waarbij zeer geleidelijk de band met de moeder losser gemaakt dient te worden om niet tot symbiose of conflict te komen. Initiatie van dochter tot vrouw, en van zoon tot man door de vader is totaal verdwenen uit onze samenleving. Die rol kan niet vervuld worden door een vrouw die voor geborgenheid staat. Het heeft met kwetsbaarheid en weerbaarheid te maken. Het roept om herstel van deze scheefgroei. Bij de huidige ronde tafel horen dus 12 gelijkwaardige stoelen te staan, idealiter bezeten door 6 mannen en zes vrouwen. Enkele voor de hand liggende figuren zijn Merlijn, Arthur, Geneviève, Lancelot, de fee Morgan, Parsifal, Galahad, Walewein, de graal maagd, Maria Magdalena. Allen zijn een representant van een archetype of ook een enneagramtype. De burcht n het eiland Avalon, gelijk aan de hemel op aarde, alleen bereikbaar voor wie de queeste volbrengt. Het onoverwinnelijke zwaard Excalibur, als symbool van de strijd voortkomend uit de dualiteit, kan alleen door iemand totaal onbaatzuchtig uit de steen worden getrokken en dient later in het meer geworpen te worden om voor eeuwig de strijd op te geven. Arthur is echter mentaal te week, zijn vrouw houdt zich bezig met Lancelot en anderen, en hij heeft niet de kracht om orde op zaken te stellen. In die zin is hij te vergelijken met de gewonde visserskoning uit het Duitse Parsifal verhaal. Het is niet moeilijk om duidelijke parallellen te trekken met de huidige toestand in de wereld. Er dient duidelijk een Parsifal op te staan om de strijd tussen mannen en vrouwen te stoppen, de strijd ook om de macht...de elite tegenover de massa. Ook om het bottom up matriarchaat te herstellen. Thich na Than, de onlangs op 91jarige leeftijd overleden Boeddhistische monnik, heeft gezegd dat de volgende Boeddha niet zal verschijnen in de gedaante van een mens, maar als een groep mensen die gelijkwaardig samen matriarchaal het evenwicht zullen herstellen en de mensheid de volgende fase binnen leiden. Laat ons zulke groep vormen. Onze verbindingstafel heeft als taak ieders puzzelstukje samen te laten passen in elkaar, om zo tot een 'gestalt' te komen, waarbij het totaalbeeld pas na de plaatsing van het allerlaatste puzzelstukje oplicht. Tijdens de dag zullen er diverse thema's aan de tafel voorgesteld worden, waarbij verschillende mensen kunnen aanschuiven. Het enneagram zal daarbij ook gepresenteerd worden als negen manieren om elkaar aanvullend psychologisch in het leven te staan. Zo is het ook een prachtige tool voor samenwerking en teambuilding.

Be Awesome

Ondernemen met passie zit van jongs af aan in mijn bloed. Wees anders dan anderen, durf te leven vanuit jouw ziel. Als ik even terugkijk naar welke prachtige ervaringen die ik al kon beleven in mijn leven, dankzij mijn ondernemerschap… Nooit ben ik blijven stilstaan, maar altijd blijven groeien naar een nieuwe toekomst, met passie voor mezelf en voor de toekomst van de kinderen. Ik ben de bezieler van Be-Awesome. Mijn doel is om andere ondernemers te helpen op hun pad naar de vernieuwing. Dit vind ik een leuke uitdaging. Wat ik doe is vanuit passie voor het leven en de natuur, met de nodige kennis. Als business coach en mentor voor jouw persoonlijkheid brengen we meer balans en automatisering in jouw nieuwe bestaan. Van binnen in jouw onderneming en buiten jouw onderneming. Van binnen in jouw lichaam en daardoor ga je stralen zoals nooit te voren. Zin om hier meer over te weten te komen mag je altijd een intake gesprek boeken of telefonisch contact met me opnemen +32478814134. Liefs, Martine

Caroline Steel

Sta jij voor belangrijke beslissingen in je leven over je gezondheid, werk of relatie ? Zoek je een klankbord en een frisse blik ? Stel niet uit en ga mee op stap in bos, hei of strand. Of relax tijdens een meditatie of gesprek in mijn praktijk. Vanuit deze ontspannen energie komen we vast tot creatieve oplossingen. Welkom

Glass it! Bead it!

Glasjuwelen ontworpen door Nadja Verhulst. Elke kraal is ambachtelijk gemaakt van glas. Sinds 2014 ben ik gepassioneerd door glas. Glas is een materie met ongelooflijk veel mogelijkheden. Waar ik me echt kan in uitleven is aan de brander. Lampworking is voor mij de techniek die me fascineert. Wat is lampworking? Lampworking is werken aan een brander. Je maakt het glas warm en dan kan je het vorm geven. Voor mijn juwelen werk ik met glasstaven van borosilicaatglas en Venetiaans glas. Elk ontwerp heeft zijn eigen techniek. Ik ben het meest geïnspireerd door kleur en natuur. ​Mijn liefde voor het maken van glaskralen is groot. Ik wil elke dag beter worden in een ambacht waar ik mijn gevoel in kan leggen. Als techniek en creativiteit samen komen, ontstaat er iets magisch.

109308463_1396971367173458_2207457693570483740_n.jpg

Bestuyvers van de BorGerHub Stuyfplek

Luc De Rooms met Riksja's

Reis door Borgerhout met een Riksja! En geen zorgen, jij hoeft niet te trappen.

De perfecte manier om Van BorGerHub naar de open ateliers van BorgerHart te gaan! 

Peter Van Hoof

...

https___static.nieuwsblad.be_Assets_Images_Upload_2021_12_24_86506765-7fd3-45d8-b8c8-80cb9
18 septembr programma

18 september: fabriek écologique

 Evence Coppéelaan 118, 3600 Genk 

Carumbola

Belgisch merk van drank met rum. Wie zijn wij? We zijn Ingrid & Dirk. Onze thuisbasis is Mechelen en we vormen al 30 jaar een dream team waarbij Ingrid’s creatieve skills perfect matchen bij Dirk’s administratieve superkrachten. Het ondernemen zit in onze genen. Anderen zien genieten, maakt ons intens gelukkig. En juist daarom lanceren we ons nieuwe cocktailconcept: we geloven dat mensen oprecht kunnen genieten van onze vernieuwende smaken en zich even aan de Costa Del Sol, onder een palmboom in Rio De Janeiro of in Cuba wanen. Hoe het begon: Work hard, play hard is altijd ons motto geweest. Genieten past helemaal in het plaatje, maar niet zomaar genieten. Vooral genieten van de spontane momenten, van niet te veel moeten nadenken, van thuis zijn, van afspreken met vrienden, … Because life is already complicated enough. DIY-cocktails: Aperitieven met cocktails hoort daar sowieso bij, maar vreemd genoeg maakten we thuis nooit cocktails omdat dat ons te complex leek. Buitenshuis – op café, op restaurant, of tijdens een event – was dat iets anders, daar bestelden we spontaan een lekkere smakenmix. Net in die gewoonte willen we verandering brengen, we willen dat iedereen op een gemakkelijke en snelle manier een cocktail moet kunnen maken. Dat is toch veel leuker, niet? Ambachtelijk gemaakt: Voor de productie van CARUMBOLA kozen we voor een kleine stokerij, omdat we passie, ambacht en betrokkenheid belangrijk vinden. Goedkeurend gesmaakt: De recepten voor onze CARUMBOLA hebben we zelf bedacht en dan verder ontwikkeld in samenwerking met de stokerij die met zijn verfijnde kennis van smaken de juiste balans kon brengen. Nadien verfijnden we vervolgens met het CARUMBOLA proefteam om zo een top product in de markt te kunnen zetten. Zijn we al tot bij jou geraakt? We verkopen niet enkel via onze webshop, maar zijn volop bezig om ons verkoopskanaal verder uit te bouwen. Indien je een toffe drankenwinkel in je buurt hebt waarbij CARUMBOLA niet mag ontbreken in het gamma, laat het ons weten en we nemen contact. Daarnaast organiseren we ook met heel veel plezier gratis rumcocktail en rumlikeurproevertjes bij jouw thuis of kom ons bezoeken op tal van events. Zo kan jij op ieder moment van onze cocktails genieten.

Sato Nashide

Sato Nashide, betekent zoveel als zonder suiker. En dat is hetgeen wat we doen bij Sato Nashide. Het idee is onstaan toen ikzelf opzoek was naar koohydraatarme koekjes, gebakjes en ijscreme. In mijn lange zoektocht kwam ik op het idee om de producten die ik zocht , en niet vond, zelf te maken. Maar de ijscreme, gebakjes, en de wafeltjes dienen wel aan de volgende voorwaarde te voldoen. - Suikervrij. - Koolhydraatarm. - Liefst met biologische of demeter grondstoffen.

SATO+NASHIDE-6-1920w.webp

Grootouders voor klimaat

Hugo Tresinie  

...

Caroline Steel

Sta jij voor belangrijke beslissingen in je leven over je gezondheid, werk of relatie ? Zoek je een klankbord en een frisse blik ? Stel niet uit en ga mee op stap in bos, hei of strand. Of relax tijdens een meditatie of gesprek in mijn praktijk. Vanuit deze ontspannen energie komen we vast tot creatieve oplossingen. Welkom

B-Earth

Klanken stimuleren verbinding met onszelf en anderen. Bart produceert prachtige meditatieve geluiden op verscheidene instrumenten. Ze nodigen ons uit om stil te staan in het moment. Een moment dat eenieder anders beleeft, van diepe ontspanning tot ontroering of zelfs heling.

Be Awesome

Ondernemen met passie zit van jongs af aan in mijn bloed. Wees anders dan anderen, durf te leven vanuit jouw ziel. Als ik even terugkijk naar welke prachtige ervaringen die ik al kon beleven in mijn leven, dankzij mijn ondernemerschap… Nooit ben ik blijven stilstaan, maar altijd blijven groeien naar een nieuwe toekomst, met passie voor mezelf en voor de toekomst van de kinderen. Ik ben de bezieler van Be-Awesome. Mijn doel is om andere ondernemers te helpen op hun pad naar de vernieuwing. Dit vind ik een leuke uitdaging. Wat ik doe is vanuit passie voor het leven en de natuur, met de nodige kennis. Als business coach en mentor voor jouw persoonlijkheid brengen we meer balans en automatisering in jouw nieuwe bestaan. Van binnen in jouw onderneming en buiten jouw onderneming. Van binnen in jouw lichaam en daardoor ga je stralen zoals nooit te voren. Zin om hier meer over te weten te komen mag je altijd een intake gesprek boeken of telefonisch contact met me opnemen +32478814134. Liefs, Martine

download (7).jpg
Logopit_1650107149941_edited.jpg

Soofine

De kleurrijke, exclusieve en wat excentrieke statement juwelen zijn ambachtelijk gemaakt van polymeerklei en anti-allergisch roestvrijstaal. Door verschillende kletechnieken ontstaan telkens buitengewone patronen waardoor elk juweel uniek is. ENIG - NET ALS JIJ! Daar staat Soofine voor: jouw uniekheid extra onderstrepen.

Pimp and Knots

Pimp and Knots, waar staat dat voor? Pimp staat voor het opknappen (pimpen) van meubels en Knots voor het knopen van macraméwerken. Mijn aanbod: - Recyclen en upcyclen van meubels. - Het knopen van macraméwerk - Workshops meubels upcyclen en macramé

122707166_121518723063326_2284514825384706153_n.jpg
bottom of page