Festival van verbinding

Het Festival van Verbinding is het einde van het Jaar van Verbinding waarbij we organisaties & ondernemers bijeenbrengen en inspireren, die maatschappelijk verantwoorde waarden in het hart dragen, zoals ambacht, circulariteit, duurzaamheid, inclusie en verbinding. We komen samen naar buiten en geven zichtbaarheid aan alle mooie initiatieven die er zijn. Dat doen we op vier datums tussen 10 en 18 september

Missie

De missie van het festival van verbinding is simpel maar waardevol. Verbinden.

De afgelopen tijd is er actief gezocht naar mensen die werken vanuit hun hart, naar activiteiten én locaties die duurzaam, ecologisch en inclusief zijn. 

Dit interactief festival brengt deze voor het eerst samen naar buiten zodat elk van jullie (dieper) kan kennismaken met de prachtige initiatieven verspreid over gans Vlaanderen. 

Dit festival wordt een interactieve gebeurtenis met belevingsmarkten, introductie workshops, lezingen, muziek en andere activiteiten. Bekijk deze website om per locatie de desbetreffende activiteiten terug te vinden.

Een workshop of lezing meevolgen? Krijg toegang tot alles voor slechts 15! Reserveer via deze link.

De inkom voor het festival en de belevingsmarkt is gratis.

Robur op den eik

erkend door de Koning Boudewijnstichting

Robur op Den Eik vzw faciliteert het Jaar van Verbinding.
Fysiek is Robur op Den Eik een bosrijk stilteplekje dat voor verbinding zorgt, een ecologisch hobbithuisje dat mensen met burn-out kracht en geborgenheid biedt, een rustige omgeving waar kunstenaars de mogelijkheid hebben om te creëren.


Maar Robur op Den Eik is meer dan dat. Als plekje van verbinding zoekt Robur op Den Eik samenwerking met geestverwante projecten.

robur-in-juli-2021.jpg

Ontmoet het team