top of page
Festival-website-BG.png

Festival van Verbinding

Het Festival van Verbinding is een concept zoals Open Bedrijvendag waarbij we zichtbaarheid geven aan initiatieven, organisaties, locaties en ondernemers die werken vanuit hun hart, maatschappelijk verantwoord bezig zijn.

 

Het Festival van Verbinding wil enerzijds alle warme initiatieven/locaties in Vlaanderen zichtbaar maken en anderzijds workshops organiseren die voor verbinding met jezelf en met anderen zorgen. Dat doen we 30 dagen lang, gedurende de hele maand september 2023.

Op deze website ga je alle updates over de aankomende editie van het Festival van Verbinding kunnen terugvinden.

Jaar van Verbinding

Doorheen het jaar bouwen wij aan een sterk netwerk met het doel om alle partners van het Festival van Verbinding in contact te brengen met elkaar, zichtbaarheid te geven, te helpen hun missie en visie te bereiken en zo dus ook de duurzaamheidstransitie te versnellen. We werken vanuit liefde en vertrouwen.

Hoe?

  • Via maandelijkse Jaar van Verbinding community meetups waar telkens één of meerdere partners zich voorstellen en zo elkaar leren kennen.

  • Via onze nieuwsbrief, (online) magazine en podcast

Voor wie?

Mensen, ondernemers, projecten, initiatieven, locaties, ... (kortom: partners) die passen binnen het kader van duurzaamheidstransitie en geloven dat we samen een mooie toekomst kunnen bouwen voor de komende generaties.

Robur op den Eik

Robur op Den Eik vzw faciliteert het Jaar van Verbinding.
Fysiek is Robur op Den Eik een bosrijk stilteplekje dat voor verbinding zorgt, een ecologisch hobbithuisje dat mensen met burn-out kracht en geborgenheid biedt, een rustige omgeving waar kunstenaars de mogelijkheid hebben om te creëren.


Maar Robur op Den Eik is meer dan dat. Als plekje van verbinding zoekt Robur op Den Eik samenwerking met geestverwante projecten.

gras-wit-onderkant-foto.png

Ontmoet het team

gras-wit-volledige_breedte.png
gras-wit-volledige_breedte.png
bottom of page