top of page

De Blikfabriek...

Zaterdag 16/09 Impact Festival
@De Maakleerplek: Stapelhuisstraat 13/15, 3000 Leuven

Reserveer een dagticket van €10, als je meerdere dagen wil meedoen aan het Festival van Verbinding ben je vaak beter af met de reservatie van een combiticket van €45

6 (1).png

Impact geeft vurig veel goesting in morgen!

Kom op 16 september naar Impact festival en laat je verrassen door een artistiek en cultureel aanbod vol impact. Net zoals de vorige edities vieren we samen duurzaamheid tijdens dit weekend.  Het festival gaat door op twee locaties in Leuven: de Maakleerplek en de de Silo. Hier voorzien wij een aanbod je kan chillen, spelen, niksen, eten, drinken, connecties maken en bijleren. Het festival wil jong en oud inspireren en tonen hoe we het (dagelijks) leven impactvol(ler) kunnen maken. Centraal in het festival staat een verrassende interactieve tentoonstelling. Hier stellen kunstenaars, makers en denkers hun impactvolle creaties tentoon. Daarrond voorzien wij verschillende workshops en activiteiten.

Dit jaar staat het thema in teken van de vuurcirkel, oftewel het begin van verandering en vooruitgang. Vuur staat sinds de oertijd al aan het begin van alle verandering. Maar dit vuur staat ook voor passie en liefde. Twee onderwerpen die voor het Impact festival heel belangrijk zijn. Wij willen de vonk laten overslaan om zo de verandering op gang te krijgen. Wat heb je nodig om vuur te maken? Zuurstof, brandstof en natuurlijk hitte. Deze drie vormen de basis van de drie niveaus van de activiteiten. Deze worden aangeduid met verschillende tags en zorgen voor begeleiding om een goed programma samen te stellen op jouw maat.

  • Brandstof (Enjoy)

  • Zuurstof (Inspiration)

  • Hitte (Create)

Wat staat er dan op het programma?

Zaterdag 16/9

Op zaterdag focussen we ons op activiteiten die de vonk laten overslaan en tonen hoe iedereen een steentje kan bijdragen aan de verandering. We vieren hier de verandering, en dit is natuurlijk niet compleet zonder party als afsluiter!

  • 10u00-10u30: Verwelkoming + opening

  • 20u00-20u30: Awardshow

  • 20u30-…: Party

Datum: 16 september

meer info

Binnenkort meer nieuws!

Wil jij als eerste alle updates ontvangen over het Festival van Verbinding? 

Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

Impact festival + grass hearts (1).png
bottom of page