top of page

De Blikfabriek...

Donderdag 21/09  19u30-21u30  Maak je dromen waar
Online

Je verlangt naar iets: meer jezelf zijn, minder stress, die wereldreis maken, je eigen bedrijf starten, of nog iets anders. Allemaal kennen we dat verlangen. En bijna allemaal kennen we ook de twijfels die daarbij horen. 
Om je te begeleiden op die weg ontwikkelde ik de '5V-methode voor positieve verandering'. Deze methode legt de brug tussen ontdekken wat het exact is dat jij wil, en dat in daden omzetten. Groeien in verbinding met jezelf dus…

De 5V-methode bestaat uit 5 stappen die we samen doorlopen: 

  • Verlangen: we staan stil bij wat je wil, en maken dat verlangen groot en concreet, zodat ze als motor fungeert voor jouw verandering.

  • Visie: we vertalen je verlangen in een beeld. Dat beeld is jouw kompas, jouw stip aan de horizon waar je naartoe beweegt.

  • Vertalen: we bekijken welke acties je kunt zetten om die visie waar te maken. Niet vanuit een oneindige to do-lijst, maar vanuit verbinding met je hart en je diepste zelf.

  • Vervullen: tijd om de acties uit te voeren, zonder pushen en stress, maar vanuit de energie die voortkomt uit jouw verlangen. 

  • Verdiepen: wanneer je je doel of een mijlpaal bereikte, sta je even stil om te voelen en reflecteren. Je zakt een laagje dieper, en komt nog dichter bij je droom en bij jezelf. 

 

Wat de 5V-methode zo bijzonder maakt, is dat het een integrale manier van werken is. Het is niet enkel voelen wat in jouw binnenste leeft, niet enkel doelen stellen, niet enkel werken aan je motivatie en daadkracht. Het is net de combinatie van dat alles…
Bovendien voelt het heel organisch aan, zodat je vanzelf steeds dichter bij je doel komt, op een manier die past bij jou en bij je leven.

In deze workshop krijg je een introductie in de 5V-methode, en ga je zelf concreet aan de slag met een thema.

Datum: 

Deze workshop is gratis en kan gevolgd worden op 21/9 van 19u30 tot 21u30 ONLINE.

Je ontvangt de deelnamelink enkele dagen vooraf. 

​​

Anja Coulier verkleind.jpg
bottom of page