top of page

De Blikfabriek...

Dinsdag 26/09 Duurzaamheidsdebat – Commissie Groen Doen
@Plein Publiek: Zonnestroomstraat 2A, 2020 Antwerpen

Stap voor één avond in de schoenen van onze politici en bepaal mee de duurzame toekomst van Vlaanderen! 👠 🌿

Laat je inspireren tijdens een avond vol uitdagingen, waarin we je politieke vaardigheden en duurzaamheidskennis naar een hoger niveau tillen.

Op de Commissie GroenDoen, georganiseerd door LOOP IMPACT en het Festival van Verbinding, krijg je bij aankomst een politieke partij toegewezen, compleet met hun standpunten over duurzaamheid. 🌍 Samen met de andere 'parlementsleden' maak je deel uit van een boeiende en interactieve commissie, waarin de fictieve setting zorgt voor een leerzame en dynamische ervaring.

De commissie GroenDoen wordt voorgezeten door een professionele improvisatieactrice, die het gesprek tussen de 'parlementsleden' op gang brengt aan de hand van de standpunten van de verschillende partijen en de expertise van de panelleden.

Voor en na de commissie kan je genieten van verfrissende drankjes aan de bar en kan je gezellig napraten met andere deelnemers die net als jij gepassioneerd zijn over duurzaamheid en politiek.

Programma:


🕖 19:00u - Deuren openen & toewijzing politieke partij
🕢 19:30u - Opening van de Commissie GroenDoen met twee verhelderende debatten met Ingrid Larik als moderator:

Debat 1: Mitigatie en adaptatie, met vooraanstaande panelleden zoals Samuel Lietaer van FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en LeefmilieuKarine Van Doorsselaer van de Universiteit AntwerpenPhilippe Eiselein, PhD van Odisee Hogeschool en een mystery guest van South Pole.

Debat 2: Degrowth en green growth, met gerenommeerde experts zoals Yves De Weerdt van VITO , Stéphane Vanden Broeck van UNIZOMichiel Steegmans van CubitecpIEt Haerens van HAEDES en Bram Rotthier van Odisee Hogeschool/KU Leuven.

🕣 21:30u - Opening van de foyer
🕚 22:30u - Deuren sluiten


Bereid je voor op een avond vol opwinding en waardevolle uitwisseling van duurzame kennis. Stap in de schoenen van onze politici en draag actief bij aan levendige discussies over de duurzame toekomst van Vlaanderen.

📅 Houd 26 september dus zeker vrij en koop nu al je tickets op onze eventpagina Met een combiticket kan je ook deelnemen aan de 3-daagse in de Blikfabriek !

1687298861411.png
LOOPWEB-3-3-414x414_edited.jpg

LOOP Impact is een organisatie gevestigd in de modulaire opstelling van Plein Publiek in Blue Gate Antwerpen. Het vertegenwoordigt een duurzame beweging waarin een gemeenschap van partners met interesse in duurzaam ondernemerschap samenwerken om de toekomst voor henzelf en anderen te verbeteren.

meer info

Binnenkort meer nieuws!

Wil jij als eerste alle updates ontvangen over het Festival van Verbinding? 

Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

bottom of page