top of page

De Blikfabriek...

Woensdag 27/09 - Robur op Den Eik | Wandeling voor de aarde
Lijsterpad 44, 2275 Lille (Gierle)

Doe mee met een dagticket van €10, als je meerdere dagen wil meedoen aan het Festival van Verbinding ben je vaak beter af met de reservatie van een combiticket van €45

We wandelen 2 dagen en maken verbinding met onszelf, de natuur en mooie locaties/initiatieven die we op deze tweedaagse pelgrimstocht op onze weg vinden.

  • DAG 1 Woensdag 27 september: Robur - Wilhalla
    Vertrek bij Robur om 11u00
    Van Lijsterpad 44, 2275 Lille, België (Robur)
    Naar Lage Weg 60, 2980 Halle, België (Wilhalla) 17,9 km​

 

Er is de mogelijkheid om op beide plekken te overnachten met een tentje, of je kunt ook gewoon een dag (een stukje) meewandelen, of alles wat daar tussenin zit.

Peter Metten zal elke dag meewandelen en kijkt uit naar alle mensen die willen verbinden op welke wijze dan ook. Als je vragen hebt, kun je bellen (0483/410.148) of mailen naar peter@dezachteomwenteling.be.

We vertrekken elke dag om 11u00 en streven ernaar om ten laatste om 17u00 op de eindbestemming van die dag aan te komen. Ter plaatse genieten we dan van een potluck maaltijd. Praktisch gezien is er een bezemwagen voorzien die bij het vertrek jullie spullen kan meenemen, zodat die veilig en wel aankomen op de eindbestemming. Een luxe pelgrimstocht als het ware.

wandeling voor de aarde (1).png

Robur op Den Eik vzw faciliteert het Jaar van Verbinding.
Fysiek is Robur op Den Eik een bosrijk stilteplekje dat voor verbinding zorgt, een ecologisch hobbithuisje dat mensen met burn-out kracht en geborgenheid biedt, een rustige omgeving waar kunstenaars de mogelijkheid hebben om te creëren.


Maar Robur op Den Eik is meer dan dat. Als plekje van verbinding zoekt Robur op Den Eik samenwerking met geestverwante projecten.

meer info

Binnenkort meer nieuws!

Wil jij als eerste alle updates ontvangen over het Festival van Verbinding? 

Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

bottom of page