top of page

De Blikfabriek...

Donderdag 28/09 Wilhalla | Wandeling voor de aarde
Lage Weg 60, 2980 Halle-Zoersel, België

Doe mee met een dagticket van €10, als je meerdere dagen wilt meedoen aan het Festival van Verbinding ben je vaak beter af met de reservatie van een combiticket van €45

We wandelen 2 dagen en maken verbinding met onszelf, de natuur en mooie locaties/initiatieven die we op deze tweedaagse pelgrimstocht op onze weg vinden.

  • DAG 2 Donderdag 28 september: Wilhalla - De Droomgaard
    Vertrek bij Wilhalla om 11u00 
    Van Lage Weg 60, 2980 Halle, België (Wilhalla)
    Naar Moorstraat 2A, 2520 Broechem, België (De Droomgaard) 11,1 km

Rond 17u00 komen we  al wandelend van de eerste Velt-samentuin  Wilhala in Zoersel,  neerstrijken op de Droomgaard en eten we samen potluck gewijs.

Om 19u hebben we een Droomgaardgesprek over hoe we de Aarde kunnen "helen".

"Hebben we nog banken nodig, als we ons Geld in de Bodem stoppen ?"

Een gesprek over "Wakker Geld", over "de Aarde vrijkopen en aan de Meente's terugschenken.

Petra Tas (De Landgenoten), Lien Vrijders (Klimaatboerderij Grassroots en docent bij Landwijzer), Bart De Herdt (Wakker geld) en Eric Boydens (De Droomgaard) zullen al zeker aanwezig zijn.

Er is de mogelijkheid om op beide plekken te overnachten met een tentje, of je kunt ook gewoon een dag (een stukje) meewandelen, of alles wat daar tussenin zit.

Peter Metten zal elke dag meewandelen en kijkt uit naar alle mensen die willen verbinden op welke wijze dan ook. Als je vragen hebt, kun je bellen (0483/410.148) of mailen naar peter@dezachteomwenteling.be.

We vertrekken elke dag om 11u00 en streven ernaar om ten laatste om 17u00 op de eindbestemming van die dag aan te komen. Ter plaatse genieten we dan van een potluck maaltijd. Praktisch gezien is er een bezemwagen voorzien die bij het vertrek jullie spullen kan meenemen, zodat die veilig en wel aankomen op de eindbestemming. Een luxe pelgrimstocht als het ware.

wandeling voor de aarde (1).png

Wilhalla is de Historische Velt-tuin van Velt-pionier Daniël Willaeys.

meer info

bottom of page