top of page

De Blikfabriek...

Zaterdag 30/09 De Droomgaard | Slotfeest
Moorstraat 2a, 2520 Broechem

Doe mee met een dagticket van €10, als je meerdere dagen wil meedoen aan het Festival van Verbinding ben je vaak beter af met de reservatie van een combiticket van €45

Om 12u00 eten we samen een maaltijd van Pirre.

 

Tej Steiner stelt zijn baanbrekende boek " Waking Up with Everyone Around Us " voor en hij vertelt hoe groepen innerlijke ontwikkeling en maatschappelijke transitie kunnen versnellen.

Deze namiddag is de afronding van het Festival van Verbinding, en dus méér dan een boekvoorstelling. Samen met Greet Heylen laten ze ons doorvoelen wat "hartcirkels" kunnen betekenen voor gezonde en florerende gemeenschappen.

Hoe elke groep kan functioneren als een gezonde levende cel

Hoe creëren we gezonde en florerende gemeenschappen, families, partnerschappen en organisaties die functioneren als levende cellen?

Door het integreren van bewuste relationele intenties kan elke groep meer presentie, vertrouwen en verbinding ervaren, en contact maken met het collectieve veld van emergente wijsheid en creativiteit. We aligneren ons met het leven in een tijd die hier dringend om vraagt.

Tej Steiner is een Amerikaanse leraar, groepsfacilitator en auteur. Al meer dan 40 jaar ondersteunt hij mensen in hun praktijk om meer present te zijn in het dagelijks leven. In zijn baanbrekende boek Waking Up with Everyone Around Us legt hij uit hoe groepen innerlijke ontwikkeling en maatschappelijke transitie kunnen versnellen. Tej is de grondlegger van de Heart Circle praktijk en medeoprichter van het WE-powered leercentrum.

Kom op zaterdag 30 september van 13u tot 17u naar de Droomgaard voor een ontspannen, informele presentatie van Tej’s boek. Tej en zijn partner Greet Heylen laten je vervolgens zelf ervaren hoe het werkt. Voor meer informatie over hun werk, zie www.we-powered.com.

De voertaal van deze namiddag zal Engels zijn.  

Het boek Waking Up with Everyone Around Us zal verkrijgbaar zijn (gereduceerde prijs €12).
 

Een financiële bijdrage is welkom om de Droomgaard te steunen.

Gedurende de laatste twee dagen van het festival zijn we te gast in De Droomgaard. Het slotfeest zullen we samen vormgeven. Iedereen die iets wil aanbieden, nodigen we uit om contact op te nemen met Peter Metten (0483/410.148) of via peter@dezachteomwenteling.be.

Er zal gezongen en gedanst worden, maar er is ook ruimte voor stilte en de natuur, en alles wat zich tussen uitbundigheid en stilte mag manifesteren.

Gaandeweg houden we je op de hoogte van wat er ontstaan is via co-creatie...

Borgerhart + grass hearts (2).png
bottom of page